امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزش باد و بارش‌های رگباری باران در خراسان رضوی | کاهش ٨ تا ١٢ درجه‌ای دما (۱۱ اردیبهشت ماه ١۴٠٢) 

  • کد خبر: ۱۶۱۶۰۴
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹
وزش باد و بارش‌های رگباری باران در خراسان رضوی | کاهش ٨ تا ١٢ درجه‌ای دما (۱۱ اردیبهشت ماه ١۴٠٢) 
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه وزش باد شدید در سطح استان ادامه داد، گفت: از امروز تا پایان هفته به تناوب بارش باران را در سطح استان خواهیم داشت. طی این مدت میزان بارش در نواحی شمالی، غربی، ارتفاعات و به ویژه نواحی شمال غرب استان بیشتر است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

محمد غیوری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته قوچان با ٨ درجه و سرخس با ٣٧ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی بوده‌اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان داورزن با سرعت ٧٩ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. 
بیشترین بارش از شهرستان قوچان به میزان ۴.١ میلیمتر ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ١٧ و ٢٩ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢٨ درجه و در سردترین ساعات به ١۶ درجه خواهد رسید. 

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از امروز تا پایان هفته به تناوب بارش باران را در سطح استان خواهیم داشت. طی این مدت میزان بارش در نواحی شمالی، غربی، ارتفاعات و به ویژه نواحی شمال غرب استان بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه در ساعات بعدازظهر بر میزان بارش‌ها افزوده خواهد شد، گفت: همچنین از روز چهارشنبه روند کاهش دما آغاز و طی روز‌های جمعه و شنبه نسبت به امروز دما بین ٨ تا ١٢ درجه کاهش می‌یابد. همچنین از روز سه‌شنبه در برخی از ساعات شاهد وزش باد شدید با احتمال بروز گردو خاک و خسارت به ویژه در مناطق بادخیز خواهیم بود.

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت ٢۴ ساعت گذشته این کلانشهر با شاخص ١٠٩ بوده و امروز مشهد با شاخص ١١١ در شرایط ناسالم قرار دارد. ایستگاه‌های مفتح در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->